Cum castigi bani cu YouTube

Pe scurt, cum faci bani pe YouTube devenind partener cu YouTube – acest lucru iti va permite sa afisezi reclame in videoclipurile tale si sa castigi in functie de numarul de clickuri date pe acele reclame – aproape similar cu AdSense. Legat de “cati bani poti face pe YouTube”: cifrele sunt undeva intre 5$ si 10$ pentru fiecare 10000 de vizualizari video.
In orice caz, procesul prin care devii partener YouTube nu este la fel de simplu ca procesul prin care devii afiliat AdSense. Mai jos vei gasi conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti si pasii de baza pe care trebuie sa ii urmezi in cazul in care vrei sa faci bani cu YouTube:

1. Asigura-te Ca ai un Cont AdSense
Castigurile si statisticile legate de videoclipurile si reclamele asociate lor pe YouTube sunt afisate in contul AdSense – deci iti trebuie unul. Iti recomand crearea unui cont AdSense inainte de a aplica pentru a deveni partener YouTube.

2. Mareste-ti Audienta pe YouTube
Acesta este unul din cele mai importante criterii dupa care YouTube se ghideaza atunci cand iti evalueaza aplicatia. Se spune ca ai nevoie de urmatoarele numere pentru a fi acceptat:
  • cel putini 1,500 de abonati la canalul tau youtube
  • cel putin 1,500 de vizionari la video-urile tale
  • cel putin 15,000 de vizionari ale canalului
In cazul in care iti propui sa faci bani pe YouTube ti-as sugera sa dublezi aceste numere pentru a fi sigur ca aplicatia ta nu va fi respinsa. Nu incerca sa aplici sa faci bani pe Youtube inainte sa intrunesti aceste conditii deoarece cererea ta va fi respinsa.

3. Livreaza Video-uri pe Banda Rulanta
In cazul in care ai doar 2 sau 3 videoclipuri sansele tale de a fi acceptat ca partener YouTube vor fi destul de scazute. YouTube cauta oameni interesati sa lucreze cu ei pe termen lung. Cu cat publici mai des…cu atat ai sanse mai mari de a fi acceptat. Din nou, nu este o cifra oficiala insa ar fi bine sa te asiguri ca ai cel putin 50 de videoclipuri publicate inainte de a trimite aplicatia.

4. Formeaza-ti un Brand
Acest pas este esential deoarece te va ajuta mult sa obtii aprobarea din partea Youtube. Ponturi ca sa devii partener pe Youtube si sa atragi un numar mare de vizualizari:
  • Creeaza-ti un site pe care sa-ti gazduiesti videoclipurile si sa atragi o multime de vizitatori spre ele. Citeste articolul Cat costa sa faci un site si contacteaza-ma sa te ajut pas cu pas.
  • “Deseneaza-ti” un logo pe care sa il folosesti in toate locurile posibile pe YouTube si pe site-ul tau
  • Foloseste efectul de “watermark” in videoclipuri impreuna cu logo
  • Personalizeaza-ti canalul YouTube astfel incat sa arate profesionist
5. Asigura-te Ca Nu Publici Continut “copyrighted” pe Youtube
Aplicatia ta va fi respinsa din start in cazul in care detii materiale prin care incalci drepturile de autor, in aceasta categorie intra imagini, grafice, logo-uri, clipuri video si audio.

6. Aplica sa Devii Partener YouTube
Daca ai urmat primii 5 pasi esti gata sa aplici. Poti face acest lucru prin Programul De Parteneriat YouTube. E posibil sa dureze o vreme pana cand aplicatia ta va fi procesata, dar de indata ce obtii acceptul poti incepe sa afisezi reclame in videoclipurile tale si sa faci bani cu Youtube in cazul in care ele ajung extrem ,extrem de vizionate.

25 de comentarii:

  1. Am urcat si eu cateva tutoriale pe yutube , si pot sa fac mai mult , dar momentan astept decizia de la adsense care dureaza cam o saptamana , daca se merita sa pun tutoriale pe yutube bine , daca nu , imi sterg singur contul de la yutube si google.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,

    Ma numesc Daniel Stroe si as vrea sa iti propun o idee de colaborare. As dori sa public un articol pe site-ul tau in schimbul caruia iti voi plati o suma de bani pe care o vom stabili de comun acord. Te asigur ca articolul este unic si interesant pentru cititorii tai si poate avea ca titlu: "Cum sa faci bani pe internet vanzand fotografii" sau "Fa bani folosind marketing-ul afiliat" sau chiar poti propune tu un titlu relevant. Precizez ca articolul nu va contine niciun link de afiliat si va fi doar unul informativ pentru cititorii tai.

    Astept un raspuns din partea ta. Te salut!

    Cu stima,
    Daniel Stroe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Iti pot oferi eu un spatiu de publicare pe castigi-bani-pe-net.ro/ daca mai esti interesat.

      Ștergere
    2. Ofer eu un articol pe https://vreausalupt.wordpress.com

      Ștergere
  3. Va salut domnule Daniel.Am un site de pescuit cu forum si este interesanta ideea dumneavoastra de a ajuta oamenii.Daca doriti putem face si noi o colaborare.Emailul meu este gabriel.flyfishing@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sint partener cu YouTube si cistig bani.Un sfat dupa atita vreme ar fi urmatorul.Va concentrati pe 100 de filme bune care le plac utilizatorilor(vedeti ca nu toate filmele le plac),mie un film cu taiat porcul de Craciun imi aducea 3 $ si daca inmultim cu 100 de filme vin 300 $,dar acum nu trebuie sa taiati toti porcii din comuna,se mai gasesc si alte subiecte de umor,eu fac de pescuit,dar merg si acelea de la tara cind nea Gheorghe o mai ia pe aratura.Oamenii au nevoie de deconectare,unii se uitau la filmele mele ca ii amuzau,le fac brut ,adica fara vopsele,ca la tara si le plac,la televizoare trebuie sa stii romana bine,aici daca te mai incurci de la diverse e mai mare ratingul.Toata treaba este sa fii original,ca lumea se prinde.A facut si un prieten un canal de pescuit si ma imita,pe mine nu ma deranja dar am aflat de la cineva care a vrut sa cumpere produse de pescuit ca face exact ca mine.Poti intra cu alta introducere,dar nu toti au harul acesta.Apoi un prieten leaga muste de pescuit si imi zice sa le vind eu ca el nu intra in vorba cu toti oamenii,eu ii iau la rind,si americani si romani cu toti intru in vorba,imi face o mare placere,adevarat ca unii ma refuza,dar putini.Mi-i arata Domnul si cind nu sint de acord ma fac ca ploua si sa cint la alta masa,asta este situatia,dar si sa nu scoti un cuvint iar nu este bine.Pina la urma pe toti ne-a facut Dumnezeu cu un dram de noroc numai ca nu trebuie sa ne fie teama,sa facem pe actorii,poate ne vede cineva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ia 50 $ pentru înregistrare !!!! pe Webtransfer.
    1) dacă vă înregistrați legătură http://domonlain.wix.com/72118836 prin orice rețea socială și luati imediat bonus de 50 $. (Link-uri pentru a selecta sociale. Networks în colțul din dreapta sus)
    2) Se înscrie în profilul. Confirmați numărul de telefon din profilul tau. (Obligatoriu).Date din pasaport nu sunt obligatorii.

    3) face o cerere pentru un împrumut. Total: 50 dolari, termenul de 10 zile (condiție), procentul de 1,5 pe zi.
    4) Faceți clic pentru a trimite o cerere.
    5) Cu 50 de dolari bonus primiti 3.75 dolari reali în zece zile. Acești bani sunt disponibili pentru retragere .
    Detalii vezi aici: http://domonlain.wix.com/72118836

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceasta este o comunitate de oameni obișnuiți, un fel de Fondul Global de ajutor reciproc. Aceasta este prima rasada de ceva nou în lumea modernă fără suflet și nemiloasă de lăcomie și bani din greu. Scopul aici nu sunt banii. Scopul este de a distruge sistemul financiar nedrept mondial. Apocalipsa financiară! (la registrare bifati tara “Republic of Bitcoin”) httpmmmglobal.orgi=tn

    RăspundețiȘtergere
  7. O metoda noua, de a castiga bani este microjobul, pentru a vedea dovezile de plata si cum se castiga banii, viziteaza Faci bani online lucrand acasa

    RăspundețiȘtergere
  8. http://youthunit.com/?user=18632

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce pot sa zic nu am crezut vreodata ca se pot face bani din Youtube iar cand spun asta nu ma refer la cei care fac milioande de vizualizari si sunt de foarte mult timp in bransa ci la noi cei mici care nu vrem decat ceva banuti de "cafea". Eu am inceput cu un cont de youtube acum cativa ani si am tot uploadat tot felul de filmulete, mai mult colaje de muzica si fotografii, cateva partide de gaming pe un laptop achizitonat si au reusit sa adune intr-un an undeva in jur de 150K de vizualizari. Bineinteles ca nu m-am asteptat ca un banal unboxing sa aduca cateva mii de viz precum si sesiunile de gameplay. Partea comica apare acum la mai bine de un an cand am vazut un coleg de clasa la fratelui meu mai mic, un pusti de 15 ani care facea undeva la 100$ pe luna din canalul sau de youtube unde posta filmulete din diverse jocuri online. Bineinteles mi-am zis "Da eu ce...nu pot?" si am decis sa aplic pentru un parteneriat cu Youtube care mi-a fost acceptat in cateva zile si m-am decis sa fac curatenie pe canal si sa sterg tot ce era vechi si fara interes si sa vin cu ceva nou. Am ales pasiunea mea metal detecting si am inceput sa fac filmuleet cu obiectele gasite prin gradini pe la vecini pe la bunici etc. Desi a trecut o luna de zile de cand am semnat parteneriatul am reusit sa adun in jur de 5000 de vizualizari in total (destul de mediocru) iar estimarile din youtube analytics ma descurajau din ce in ce mai mult deoarece aloci ceva timp si cand vezi doar 1,4$ venituri estimate pe luna ai zice ca mai bine "Tai frunze la caini"...Dar surpriza a venit de curand cand au finalizat platile iar veniturile finale au fost de 24 de euro in numai o luna de zile la un numar nu mai mare de 100 de vizualizari la zi.
    Probabil ca v-a plictisit povestea mea dar este una adevarata iar daca ai timp si imaginatie merita sa impartaseticate ceva si cu ceilalti iar veniturile nu vor intarzia sa apara treptat...Ce pot sa va urez decat succes si spor sa aveti!
    Deasemenea pueti arunca un ochi si pe canal unde nu sunt mai mult de 20 de filmulete momentan:
    https://www.youtube.com/user/crysty4h

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmmm..nu am realizat pana acum ca pot face bani cu filmuletele mele .Foarte tare idee.

    Toate cele bune,

    Andreea Andrei Anghel

    bani pe net cu Andreea

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut aici idei despre cum poti castiga in parteneriat cu YouTube. Eu va propun o alta metoda tot legata de YouTube. Aici e vorba despre vizualizat filmulete si nu despre postat filmulete. Mai multe detali veti gasi in postul BANI ONLINE CU PAID2YOUTUBE.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cea mai buna metoda de a castiga bani de acasa este afilierea, iti prezint unul dintre cele mai bune programe de afiliere din Romania, plata garantata, pentru mai multe informatii click pe umatorul text: Castiga bani usor ditrect de acasa

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.youtube.com/watch?v=NFi8u5Xmy2Q

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.youtube.com/watch?v=NFi8u5Xmy2Q

    RăspundețiȘtergere
  15. Numele meu este domnul Carter Collins, eu sunt un creditor privat, care da
    împrumut la persoane fizice și juridice. Ați fost refuzat
    de atât de multe bănci? Ai nevoie de finanțare pentru a stabili afacerea dvs.? Do
    aveți nevoie finanțare pentru extinderea afacerii dumneavoastră? Sau ai nevoie de o
    imprumut personal?. contactați-ne acum :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com
    Debitori FORMULAR DAT
    1) numele dumneavoastră:
    2) SEX:
    3) Țara ta:
    4) ocupația dumneavoastră:
    5) Stare civila:
    6) Telefon:
    7) venitul lunar:
    8) Adresa:
    9) SCOP:
    10) CREDIT CERERE:
    11) CREDIT DURATA:
    Daca sunteti interesati sa ne contactati prin e-mail copie acest: cartercreditunionoffer.link@gmail.com
    Salutări
    Mr Carter Collins

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu vreau sa imi postez clipuri porno...dar sa castig macar 1500€ / clip..AmaliaJoppien Youtube

    RăspundețiȘtergere
  17. O alternativa buna este acest site: hiveoffers.org
    Primiti 5$ bonus imediat dupa ce ati parcurs procesul de inregistrare.

    RăspundețiȘtergere
  18. este vorba despre o platforma unde subt lansate pe piata diferite actiuni/share/pachete . cel mai mic share valoreaza 3$ si poate ajunge pana in 200$. eu m-am axat doar pe cele cu pret mic si un randament bun. am cumparat 1 actiune cu 3$ ce zilnic  imi aduce un dividende intre 0.12$-0.08$/zi momentan mi-am mai luat inca o actiune cu 3$ dar produce mai putin 0.08$/zi. https://online-stock-exchange.com/r/301179

    RăspundețiȘtergere
  19. Cum am făcut asta? Răspunsul este simplu. M am înregistrat pe https://www.marketglory.com/strategygame/Andyy45 apoi am continuat sa fiu activ. Am reușit și am cerut retragere.
    Azi am primit banii. De aceea va recomand și vouă sa va înregistrați.

    Parola trebuie sa conțină o litera mare un număr și un semn
    Exemplu de parola valida : Rest@2015

    RăspundețiȘtergere
  20. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM SĂ VĂ RĂMĂȚI ACUM DOCTOR SAGURU ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dumneavoastră și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

    RăspundețiȘtergere
  21. Salutare tuturor

    Sunt James Vinn și sunt din Marea Britanie. locuiesc în Doha Arabic. Am căutat un împrumut online și am fost foarte speriat că nu am mai solicitat niciodată un împrumut și am căutat foarte bine și am căutat o companie reală acolo am găsit o companie numită Instituții de credit împrumut, mă uit și am văzut ce au spus oamenii despre această companie era adevărată, am decis să solicit un împrumut de la companie și aveam nevoie de un împrumut de 470.000,00 euro pentru a începe o afacere când am aplicat, mi-a spus tot ce trebuie să fac, am făcut-o și m-a asigurat că în 48 de ore urma să fiu cu împrumutul meu, am spus bine și am așteptat exact 48 de ore când îmi primesc împrumutul de la această companie, în timp ce scriu acest lucru acum nu am mai fost înșelat și această companie este grozavă. Am auzit oameni vorbind despre escrocherii dar nu am fost niciodată înșelat și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci, oricine, dacă ai nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei te vor ajuta și timpul în care îți vor spune că vei primi împrumutul tău, care este exact momentul în care vei primi împrumutul tău. Trebuie doar să scriu acest mesaj tuturor, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la compania greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Adresa lor de e-mail este: (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere